Spa & Whirlpool Showroom

Heerlijk warm, bubbelend en masserend water. Een jacuzzi biedt luxe en comfort. Vroeger was een jacuzzi een echt luxeproduct. Maar de laatste jaren is het spa fabrikanten door de groeiende vraag en productiecapaciteit gelukt om goedkoper en efficienter prachtige spa’s en whirlpools te produceren. Al jaren verkopen wij spa’s en jacuzzi’s van hoogwaardige merken waarvan de kwaliteit bewezen is. Graag laten we je kennismaken met de ongekende luxe dat een jacuzzi je kan bieden. Kom je een kijkje nemen in onze showroom?

Voor een optimaal advies werken wij op afspraak. Geef je komst door via onze kalender.

Whirlpool showroom in Limburg

In onze showroom hebben we verschillende spa’s van onder andere Wellis Spa’s en HotSpring Spa’s geëtaleerd staan. Prachtige modellen die illustreren hoe mooi een geavanceerd bubbelbad kan zijn. De heerlijke warme bubbels rond de 37/38°C en speciale jets maken jacuzzi’s een genot om te gebruiken. Een bubbelbad, ook wel bekend als jacuzzi is heerlijk, zowel in de zomer als in de winter.

Hoe werkt een spabad?

Een hottub of spabad maakt gebruik van warme luchtbellen en waterstralen. Speciale jets zorgen voor massage van een specifiek lichaamsgebied. Dit creert een heerlijk ontspannend effect. Vaak kan er voor gekozen worden om enkel luchtbellen of waterstroom te verkrijgen. Met een jacuzzi of whirlpool geniet je van een continue warmte van 37°C. De temperatuur van een spa wordt geregeld via een ingebouwd verwarmingselement.

Openingstijden showroom

Ontvang professioneel spa advies op afspraak! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Reserveer je bezoek en wij zorgen voor een verkoopadviseur die voor je klaarstaat.

  • Ma: gesloten
  • Di: 10:00 – 17:00 uur
  • Wo: 10:00 17:00 uur
  • Di: 10:00 – 17:00 uur
  • Vr: 10:00 – 17:00 uur
  • Za: 10:00 – 17:00 uur
  • Zo: gesloten

Onze merken

Een kwalitatief hoogwaardige spa met eerlijk prijskaartje. Dat is wat wij onze klanten graag bieden. Daar passen merken bij die kwaliteit garanderen en waar gekozen kan worden uit verschillende opties. Zo stel je je spa precies samen zoals jij hem graag wenst. Afhankelijk van het gewenste gebruiksdoel en je budget adviseren we een spa die het beste bij je past. Je vindt de volgende merken in ons uitgebreide assortiment:

Een jacuzzi heeft bewezen voordelen voor lichaam en geest. Zo geniet je van het warme water, de massage en alle extra voordelen van een jacuzzi.

Bel voor direct advies of meer informatie naar onze showroom: +31 46 4000 245

Recent bekeken Close

Close
NAVIGATIE
Categorieën
Newsletter

Onze showroom bezoeken?

Bezoek de jacuzzi experiece store van Spabad Limburg in Sittard. Bekijk spabaden van merken als: Wellis Spa's, Hanscraft Spa's en HotSpring Spa's!Megastore bezoeken