Eersteklas Europese kwaliteit Wellis Spa’s met 21e-eeuwse technologie

Met trots voeren we het Europese merk voor spabaden en whirlpools: Wellis Spa’s in ons assortiment. In het bijzonder de MyLine serie sluit mooi aan op de visie die we uitstralen als jacuzzi-aanbieder: eenvoud in gebruik, hoge kwaliteit en een degelijke afwerking.

Wellis Spa’s is Europese marktleider op het gebied van de productie en distributie van spa’s en spabenodigdheden. Wellis Spa’s is een familiebedrijf en kiest voor kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs. Wellis Spa’s laat je echt genieten van een eersteklas wellnesservaring die de hoogwaardige spa’s uit Hongarije te bieden hebben.

Bijzonder aan Wellis Spa’s

 • Alle Wellis MyLine Spa’s zijn uitgerust met een Ozone generator.
 • Wellis acryl is van hoge kwaliteit: in totaal 6 jaar garantie op het kuipoppervlak en 10 jaar op de kuipstructuur.
 • Thermokamer techniek: constante watertemperatuur behouden doordat de warmteafgifte van de pompen en elektronica wordt gebruikt.
 • De verwarming, printplaat, WiFi, Bluetooth en het display zijn allen gefabriceerd door het Canadese elektronicamerk: Gecko. Je bent dus verzekerd van topkwaliteit.
 • Wellis Spa’s worden volledig in Europe geproduceerd.
 • Audiosysteem met Bluetooth is in vrijwel alle Wellis Spa’s te vinden. Zeer gebruiksvriendelijk en bruikbaar met ieder audio apparaat.

Highlights van de MyLine-serie van Wellis Spa’s

 • MyMusic-audiosysteem: gemakkelijk te verbinden via Bluetooth.
 • MyJet nek- en schoudermassage: intense nek- en schoudermassage die de contour van je lichaam volgt.
 • Easy4-bedieningspaneel: nieuw ontwikkeld hoogwaardig bedieningspaneel, waarmee je alle controle hebt over je bad ervaring.
 • MySeat: de oplossing voor koppels. Dankzij het slimme ontwerp is een verschil in lengte tussen jou en je partner geen probleem. Het ergonomische ontwerp van de haksteun zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen comfortabel in de stoel kunnen liggen.
 • MyHip Jets: professionele taille- en heupmassagejets die de afvoer van de opgehoopte vetcellen rond de heup stimuleren. Zeer geschikt voor vrouwen, maar ook voor sporters.

Test je favoriete Wellis Spa op afspraak in onze showroom! Stel je vragen gerust aan onze vakspecialisten.

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een jacuzzi? Dan is het zeer verstandig om Wellis Spa’s mee te nemen in je aankoopproces. Niet alleen gelet op prijs-kwaliteitverhouding maar ook op het gebied van massage en afwerking is Wellis Spa’s het overwegen waard. Ervaar het zelf in onze showroom met een persoonlijke afspraak!

Bij het ontwerpen van zijn spa’s heeft Wellis rekening gehouden met diverse anatomische aspecten. Er zijn zelfs speciale jets ontwikkeld om de skeletspieren en het bindweefsel te bereiken dat het meest heeft te lijden onder onze dagelijkse activiteiten.

Ontdek de instaplijn van Wellis: MyLine. Uitstekend geprijsd, gebruiksvriendelijk en bijzonder stijlvol. De MyLine-serie bestaat uit meer dan tien verschillende betaalbare jacuzzi’s en biedt voor ieder wat wils.

Recent bekeken Close

Close
NAVIGATIE
Categorieën
Newsletter

Onze showroom bezoeken?

Bezoek de jacuzzi experiece store van Spabad Limburg in Sittard. Bekijk spabaden van merken als: Wellis Spa's, Hanscraft Spa's en HotSpring Spa's!Megastore bezoeken