Fantastische jacuzzi merken

High-end spa’s met technologische hoogstandjes. Wij verkopen prachtige jacuzzi’s van PassionSuperior Spa’s en HotSpring. Ieder model is samen te stellen zoals jij dit wenst. Het grote voordeel van Passion, HotSpring en Superior spabaden is dat ze te verkrijgen zijn met verschillende extra opties en mogelijkheden.

Wij hebben een groot aanbod kwalitatieve spabaden met de beste prijs-/kwaliteitsgarantie. Een jacuzzi of bubbelbad in je eigen tuin, is geen onmogelijk droom. Vandaag de dag hebben gerenommeerde merken uiteenlopende modellen spa’s met diverse geavanceerde functies en mogelijkheden tegen scherpe tarieven kunnen fabriceren. Op deze manier kunnen we basismodellen tot extreem geavanceerde en meerpersoons spa’s aanbieden tegen scherpe prijzen.

Na een dag hard werken is relaxt genieten in een hottub of jacuzzi van HotSpring, Passion of Superior Spa’s is een van de fijnste dingen wat er is. Een momentje voor jezelf, in je eigen tuin. Heerlijk bruisend water en de werking van jets op je lichaam.

Jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe: met een spabad van Passion, HotSpring of Superior Spa’s  het is allemaal mogelijk! Bekijk onze online collectie en verdiep je in onze verschillende modellen en talloze mogelijkheden.

Wellis Spa’s

Hoge kwaliteit spa’s en jacuzzi’s met een vriendelijk prijskaartje, dat is waar Wellis Spa’s voor staat. Volledig ‘made in Europe’ dat maakt dat de spa’s zijn gefabriceerd onder hoge standaarden. Alle Wellis MyLine Spa’s zijn daarnaast uitgerust met een kwalitatieve Ozone generator. Ook is een echt pluspunt van Wellis Spa’s het speciale acryl. In totaal geven wij 6 jaar garantie op het kuipoppervlak en 10 jaar op de kuilstructuur.

Wellis Spa’s maken gebruik van thermokamer techniek. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van isolatie aan de buitenkant en de bodem van de spa. Zo wordt er een constante temperatuur behouden door middel van onder andere de warmte afgifte van de pompen en elektronica in de spa. Dit zorgt op zijn beurt weer voor het mede op temperatuur houden van het water. Dit is natuurlijk een slimme manier van energie hergebruiken en energiekosten laag houden. Wellis Spa’s zijn elektronisch ook volledig in te stellen en standaard uitgerust met een audio-systeem en Bluetooth. Laat het genieten maar beginnen!

HotSpring Spa’s

In HotSpring Spa’s zijn verschillende categorieën te definiëren. Elke categorie van HotSpring is anders in prijsklasse en dus ook in functionaliteiten en opties die de spa omvat.

Neem contact op met onze klantenservice als je meer informatie wilt ontvangen betreft prijzen van onze spa’s. Wij doen graag een speciaal aanbod.

Passion Spa’s

Passion Spa’s is een van de bekendste spa merken als het gaat om kwalitatieve productie van hoogwaardige spa producten. Passion Spa’s zorgt voor de onvergetelijke spa beleving. Een groot aantal functies wordt standaard bij een Passion Spa meegeleverd. Met Passion Spa’s staat onbezorgd genieten centraal, door de coulante en jarenlange garantieregeling.

Superior Spa’s

Met Superior Spa’s hebben wij een nieuwe serie ongekende hoge kwaliteit spabaden kunnen toevoegen. Superior Spa’s garandeert alleen de allerbeste Amerikaanse kwaliteit. Superior Spa’s werkt samen met Amerikaanse leveranciers die uitsluitend high-end spa materialen fabriceren. Denk hierbij aan Balboa, Aristech Acrylics, Waterway en Gecko.

Zekerheden met Superior Spa’s:

  • 10 jaar garantie garantie op de shell structuur
  • 7 jaar garantie op het shell oppervlak;
  • 2 jaar garantie op het controlesysteem, display module en pomp

Met een spabad van Superior Spa’s geniet je van talloze voordelen. Met superieure isolatie, een weerbestendig en onderhoudsvrij spa cabinet. Het energieverbruik van Superior Spa’s is laag. Dit komt door het zogeheten Green Energy Retention System. De shell van Superior Spa’s is ABS-ondersteund acrylic en het uit twee delen bestaande polyurethaansysteem maximaliseert de warmteopslag. Dit maakt elke Superior Spa energiezuinig en milieuvriendelijk. In onze megastore vindt je de Fidji en Arctic lounge van Superior Spa’s.

NAVIGATIE

Recent bekeken

Close

Close

Categorieën

Meer informatie?

Direct meer weten over onze spa's en de mogelijkheden? Laat je contactgegevens achter en wij komen snel bij je terug!