Waaruit bestaat een jacuzzi?

In onze spa showroom vertellen onze medewerkers je graag meer over onze verschillende spa’s en het onderscheid tussen diverse modellen.

Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende onderdelen van een jacuzzi. Ons jacuzzi A-B-C geeft antwoord op al je vragen. Zoek eenvoudig op alfabetische volgorde naar een begrip of onderwerp waar je vragen over hebt.

Vul je spa via een actiefkoolfilter voor kristalhelder badwater. Eén filter is voldoende voor het filteren van 8.000 liter water. 

Papieren filters met antibacteriële coating hebben dankzij hun extra oppervlaktevezels een aanzienlijk hogere capaciteit dan traditionele filtercartridges.

Het gebruik van etherische oliën in spawater, dat zorgt voor een ontspannende werking en heerlijke geur. Aromatherapie is een holistische therapievorm. De kruiden die gebruikt worden bij aromatherapie zijn geworven uit: bloemen, kruiden en andere plantendelen.

Een circulatiepomp, of spa waterpomp zorgt er simpelweg voor dat je spawater in beweging blijft.

Dankzij een gebruiksvriendelijke coverlifter kan de thermocover eenvoudig door één persoon worden verwijderd. Geschikt voor alle spamodellen. Duurzaam, gepoedercoat oppervlak. Antisliphandgreep.

Zorgt voor een voortdurende aanvoer van chemicaliën. De chemicaliën in de dispenser komen niet in aanraking met de kuip, zodat deze niet beschadigd raakt of verkleurt. In te stellen in verschillende standen.

Zorgt voor snelle reiniging van het spafilter.

Massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie tussen water en lucht. Hydromassage is een combinatie tussen de warmte van het water, gewichtloosheid en de massage zelf dat zorgt voor het speciale effect. Je lichaam wordt gemasseerd door krachtige waterstralen.

Een handige (vaak RVS) leuning, voorzien van antislipschuim. Is te bevestigen op het zijpaneel van elke spa. Zo kan je comfortabel en veilig in- en uitstappen.

Sproeikoppen gemonteerd in de kuip van de jacuzzi. Jets zorgen ieder voor een andere soort massage.

Bewegende massage van de ruggengraat. Wordt geëvenaard door een horizontale slang die in een opwaartse beweging als ook neerwaartse beweging stimulerende massage afgeeft. Motomassage is speciaal ingericht bij HotSpring spa’s.

Professionele taille- en heupmassagejets in Wellis Spa’s die de afvoer van opgehoopte vetcellen rond de heup stimuleren. Hoewel dit systeem oorspronkelijk is ontwikkeld voor vrouwen, is het ook heel geschikt voor sporters of andere gebruikers die graag willen genieten van de perfecte massage.

Een speciale jet indeling in Wellis Spa’s die zorgt voor intense nek- en schoudermassage.

Modern audiosysteem uitgerust in Wellis Spa’s met waterdichte elementen van de allerhoogste kwaliteit. Geen gedoe met cd’s of MP3-spelers. Je maakt gemakkelijk vanaf je smartphone via Bluetooth verbinding met de ingebouwde ontvangers.

De oplossing voor koppels. Slim ontworpen ligplaats in Wellis Spa’s dat het verschil in lengte tussen jou en je partner overbrugt. Het ergonomische ontwerp van de haksteun zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen comfortabel in de stoel kunnen liggen.

Zorgt voor het desinfectie in het water. De ozonator maakt ozongas, waarmee bacteriën, schimmels en virussen worden gedood. Ook worden afvalstoffen afgebroken.

Een nieuw ontwikkeld, hoogwaardig bedieningssysteem waarmee je alle controle hebt over je bad ervaring.

Speciaal ontwikkelt voor het reinigen van de waterleidingen van spa’s. Verwijdert de kalkafzettingen en onzuiverheden. Te gebruiken wanneer het water in de spa wordt ververst of vervangen. We raden aan het water in de spa elk kwartaal te vervangen.

Filteren mechanische onzuiverheden en voorkomen wildgroei van bacteriën in het spawater.

De thermocover is bedoeld om de spa op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Een speciaal schuim zorgt voor thermische isolatie. De buitenkant is afgewerkt met stijlvol Uv-bestendig kunstleer. De thermocover is in het midden 120 mm dik en loopt naar de zijkanten af tot 70 mm, zodat sneeuw en regen gemakkelijk weg kunnen lopen.

Stroomvoorziening Wellis Spa’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent bekeken Close

Close
NAVIGATIE
Categorieën
Newsletter

Onze showroom bezoeken?

Bezoek de jacuzzi experiece store van Spabad Limburg in Sittard. Bekijk spabaden van merken als: Wellis Spa's, Hanscraft Spa's en HotSpring Spa's!Megastore bezoeken